İLYA’nın Hikayesi

İLYA’NIN ANLAMI


İsa'dan önce gökten inmesi beklenen peygamber olarak da geçmektedir. Yahudiler İsa'ya neden İlya'nın gelmediğini sormuşlar, o da İlya'nın yerine Yahya'nın gönderildiğini dolayısıyla da gökten değil ana karnından doğarak geleceğini bildirmiştir. 

Zeytinbağı Köyü'nün eski adı olan Trilye'nin "Tri İlya" dan geldiğine de rivayet edilmektedir.


İlya, yağmurlara hükmeden, yaşamın kıymetli olduğunu ve bunun korunması gerektiğini belirten ayrıca hayatı sevme, koruma, gözbebeği anlamlarını da içerisinde barındıran bir isimdir. Bu bağlamda İlya Doğal Ürünlerinin yağmurdan toprağa aktarılan bereketin sembolü olması açısından tamamen doğal, katkısız ve el emeği ürünlerin kadın istihdamıyla sofralarınıza kadar gelmesi ile birlikte bizlerin ilham kaynağı olmayı başarmış bir isim haline gelmiştir.




Bir gece ansızın gelen telefonla başlayan bu serüven, Anadolu topraklarının verimliliğinden faydalanıp üreten kadınlar sayesinde anne tarhanasından eski köy salçasına, en doğal pekmezlerden her bir çeşidinde apayrı tatlar barındıran dolgulu zeytinlere, zeytinyağlarına, turşudan, erişte çeşitlerine kadar adeta lezzet silsilesi yaratmaktadır. Tüm bu ürünlerin ilaçsız, katkısız, hormonsuz ve koruyucusuz topraktan sofralarınıza taşınmasında ön ayak olan bizlerin nihai hedefi ise daima bu kalite ve güvenilirlikte siz tüketicilerimizin sofralarına sağlıklı ürünler sunabilmektir.

Güvenle tüketebileceğiniz İlya Doğal Ürünleri, hem kadın istihdamını desteklemek hem de tüketicilerine piyasada bulunması zor olan %100 Natürel ürünlere rahatlıkla ulaşabilme imkânı sunmaktadır.

Günümüz endüstriyel üretim süreçlerinin aksine kıymetli el emeklerinin göz ardı edilmesine karşı bir araya gelen kadın üreticiler doğadan gelen gerçek lezzetleri bizlere sunabilmek adına el birliği ile çalışıyorlar… Bize düşen ise bu istihdamı sonuna kadar desteklemektir.

Sizlerde bu istihdamı desteklemek ve sağlığınız için doğal ürünlerden faydalanmak istiyorsanız İlya Organik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 



Sağlıklı günler dileriz…


  


« Anasayfa